Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Travel-trek Bericht schrijven
Bericht 2 t/m 21 van 41
Naam christèl
Datum 01-08-2003 21:14:34

Hallo levens genieters,
helemaal top, jullie site ! Vooral de reisweetjes is erg handig aangezien ik ook altijd te veel kilo`s in m`n zak stop.
Dit keer gaat de reis naar Guatemala en Honduras.Ik twijfel nog of ik in plek van Honduras, Belize moet aan doen.
Heb er in ieder geval zin in en probeer zoveel mogenlijk info te vinden op het internet, zodoende kwam ik op jullie mooie site uit.
He, groetjes en ga zo door!!
Christèl

Reactie van Wendy & Erik

Ola Christèl,

Leuk dat je reageert in ons gastenboek.
Heerlijk zo'n vooruitzicht voor een reis naar de Mayawereld. En tja, of Belize in zo'n reis niet mag ontbreken, kan het moeilijk zeggen want we zijn er niet geweest. Echt super enthousiaste verhalen van medereizigers hebben we eigenlijk niet gehoord, dus wij hebben ook niet het idee dat we echt iets gemist hebben (buiten het duiken daar natuurlijk).

Waar we wel zijn geweest en wat je zeker niet moet overslaan is Utila, het backpackers duikeiland voor de kust van Honduras. Top caribisch relaxe "reggae" sfeer en waarschijnlijk de goedkoopste plek op aarde om te duiken. We zijn er zes weken blijven hangen en we waren absoluut niet de enigen die langer bleven dan gepland.

Naam Vinanda
Datum 24-06-2003 17:11:56

Selamat siang,

Kwam via via op jullie site terecht. Wat een mooie site. Vooral de verhalen over Indonesië doen mij echt zwijmelen en verlangen!! Nog 191 dagen en dan gaat ook onze droom in vervulling. Wij zijn Rutger en Vinanda en vanaf januari 2004 gaan ook wij een wereldreis maken . Als je je eens verveelt of weer verlangt naar reizen surf dan eens langs ( Homepage ).
Groetjes (Sampai ketemu lagi)
Vinanda en Rutger

Reactie van Wendy & Erik

Sorry voor de wat late reactie, maar we hadden technische problemen met onze computer thuis.
Afijn, we zijn natuurlijk direct naar jullie website gegaan (erg leuk en flashie) en tja, dan gaat ons reisvirus ook weer behoorlijk opspelen. Dank daarvoor(!?). Het is een prettig virus, maar af en toe erg lastig. Heerlijke herinneringen wisselen zich op onnavolgbare en onvoorspelbare wijze af met een heimwee gevoel naar het onbezorgde en afwisselende reisleven.
Jullie plannen zijn wel super, en super uitgebreid. Zelfs voor zo'n lange tijd. Maar goed, bij ons bleek altijd dat de wereld groter is dan onze planningstalenten en veranderden de plannen ontelbare keren. En dat is ook het mooiste van reizen …
Geniet ervan en we zullen jullie zeker gaan volgen via de website.

Sampai jumpa lagi
)

Naam Rob en Jacky
Datum 02-03-2003 19:44:53

Ha Wendy & Erik,

Via Tunafish kwam ik terecht op jullie pagina... Het is een mooie site wat jullie hebben! Echte reizigers in ieder geval... Die de landen en de onderwater wereld verkennen! Gaaf! Ik ga weer snel verder met jullie verhalen lezen... Super!

Wij zijn Rob en Jacky, rugzakreizigers.. Vanaf 5 september begint ons avontuur! We willen 12 a 14 maanden hele mooie plekjes op de aarde verkennen.. We houden jullie in de gaten, tenslotte moet je als aanstaande reizigers veel leren van ervaren landhoppers...
Succes met jullie verdere avonturen, geniet er lekker van...
(Pss.. Hebben jullie nog een plekje bij jullie linken pagina voor ons over??)

See you, groetjes rugzakreis.nl

Reactie van Wendy & Erik

Selamat Jacky en Rob,

Dank voor jullie bijdrage in ons gastenboek en uiteraard zijn we gelijk gaan kijken wat jullie plannen zijn.

Moeten we niet doen, hè ... slaat gelijk dat "vervelende" virus weer toe. Afijn, een hele leuke site en tuurlijk plaatsen we een link. We hebben ons ook gelijk aangemeld voor jullie nieuwsbrief.

Als we jullie route zien zijn jullie behoorlijk wat van plan. Fantastische route. Uiteraard hebben we vele tips, maar vooral reis rustig en geef jezelf de tijd om alles te laten doordringen, te verwerken. En als jullie budget het toelaat ... duiken. Verder zijn wij in onze reizen verliefd geraakt op twee landen in het bijzonder: Indonesië en Bolivia.

Moet nu stoppen. Veel plezier en we horen nog graag van jullie.

Naam Henry de Graaf
Datum 25-01-2003 15:31:55

Hoi Erik en Wendy,

Ik heb een reisboeken en kaarten winkel in Hattem.Zaterdag 25 januari kreeg ik bezoek van Erik's ouders(wist ik niet).Na een leuk gesprek
gaven ze mij de tip om eens op jullie site te kijken.Complimenten!!!! Heel mooi en proffesioneel.Heb er van genoten!!
Vanaf volgende week staat jullie site op mijn site als link!!

Veel succes nog en ik blijf het volgen

Henry

Reactie van Wendy & Erik

Hallo Henry,

Leuk dat je direct reageert via het gastenboek. Dank voor je compliment. Binnenkort komen we met een forse uitbreiding van de site met verhalen uit de Gordel van Smaragd (druk, druk, druk...) In die mega update zullen we ook een link opnemen naar jouw site.
We houden je op de hoogte.
Mochten we in de buurt van Hattem zijn, komen we zeker eens langs.

Hartelijke reisgroeten,
Wendy en Erik

Naam Jean Décary
Datum 15-01-2003 03:51:39

Salut Wendy et Erik,

Votre site est vraiment beau ! Just a little word from your "Grass" partner from Canada ; and I am talking about the card games, for those who are unfamiliar with it.

Keep up the good work. I'll make sure to check your site from time to time to find out about your next adventure.

Cheers from freezing Montréal !

Jean

Naam Eline
Datum 13-01-2003 21:21:32

Hola Wendy en Erik,

prachtig om jullie belevenissen zo op internet te bekijken! Echt een site voor levensgenieters!

Naam Marcel en Carolien
Datum 25-12-2002 13:18:22

Hallo Wendy en Erik,

Wij wensen jullie veel avontuur toe in 2003!
Zelf vertrekken wij over 31 dagen naar midden en Zuid amerika. We blijven jullie volgen.

Groetjes Marcel en Carolien.

Reactie van Wendy & Erik

Ola Marcel en Carolien,

Voor jullie ook een fantastisch 2003 gewenst, al zijn wij ervan overtuigd dat ongetwijfeld zal lukken met zo'n reis voor de boeg. Uiteraard hebben we jullie website ook direct bekeken en zijn onder de indruk. Wat een werk hebben jullie nu al in je reis gestopt, zeg. Wij gaan jullie ook zeker volgen en hebben ons al aangemeld voor jullie nieuwsbrief.
Ontzettend veel plezier en geniet van de onmetelijke reisvrijheid. En als jullie één van de wijsheden van de Belgen in jullie achterhoofd houden, is succes verzekerd: "snel reizen is net zo dom als snel vrijen..." )

Groeten en veel reisplezier,

Wendy en Erik

Naam Liandrah
Datum 06-12-2002 14:39:19

Hoi Hoi,
Ik heb jullie website van fok, en ik vind hem echt geweldig!!! ) Heel mooi vormgegeven en heel erg leuk beschreven. Zoiets zou ik ook wel willen hebben/maken over een aaaaaantal jaar. (zal dan pas het geld hebben voor dat soort reisjes).
Groetjes,

Reactie van Wendy & Erik

Ola Liandrah,

Dank voor je reactie in ons gastenboek. Het duurt even voordat je een persoonlijke reactie van ons krijgt, puur omdat we weer nieuwe stof voor de website hebben opgedaan in Mexico.
Tja, geld en tijd gaan vaak niet samen, maar als je beide hebt, kunnen we iedereen aanraden andere culturen te bezoeken. Maar wij hebben het ook gered tijdens onze studietijd, dus waarom jij ook niet. Gewoon doen. Mocht je tegen die tijd nog wat tips nodig hebben, kun je altijd bij ons terecht.
De vrolijke reisgroeten,

Wendy&Erik

Naam Peter (oppas)
Datum 03-12-2002 10:15:54

Ben gelijk gaan kijken, en moet zeggen site straalt echt Erik's overbekende enthousiasme uit. Wat Ilse "denk ik" opdezelfde manier weergegeven heeft. Heb nog niet veel gezien, maar weet zeker dat ik met veeeel zal rond-kijken en lezen.
Pluim!!!!

Naam Albert
Datum 14-11-2002 10:46:31

Hoi Erik en Wendy,

Echt een te gekke site. M'n complimenten (ook aan Ilse natuurlijk). Je kunt echt heel wat uurtjes op de site vertoeven. Ik kan me voorstellen dat het maken ervan nog meer uurtjes gekost heeft.....
Groetjes,
Albert

Naam ingrid
Datum 07-11-2002 16:30:27

mn complimenten voor de site.... ziet er erg mooi uit allemaal!!!!!!
En ook de verhalen enzo.. Zelf ben ik afgelopen januari in bali en australie geweest.... Super gaaf!!!!!!!!!! IN australie zijn we ook in cairns geweest... volgensmij zo te zien op de kaart hebben jullie ook daar leren duiken of niet???heb jammer genoeg niet gedoken maar wel gesnorkelt op great barrier reef!!! das ook een ervaring apart!!!!! ZIJn jullie ook daar in het regenwoud geweest!Ook onwijs mooi!!verder zijn we in melbourne en nog de zuidkust ( great ocean road)geweest!!
Zitten erover te denken om volgend jaar naar ijsland te gaan.. heel andere wereld maar net zo mooi denk ik wel. Maar goed in ieder geval een mooie site!!!!!!! En ben benieuwd naar de verhalen van australie en bali enzo..
groeten ingrid!!!!! )

Reactie van Wendy & Erik

Heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie. Je bent de eerste gast in ons gastenboek die we niet kennen dus we zijn aangenaam verrast. Ik weet het nu zeker: internet brengt mensen dichter bij elkaar.
Zoals je aan ons routekaartje ziet zijn we maar in een heel klein deel van Australie geweest, en dan vooral om te leren duiken. Helaas hadden we toen niet het budget om langer in Australie rond te trekken en het regenwoud van Cape Tribulation (ofzo) te bezoeken. Dat hebben we in Indonesie wel weer ingehaald. Ontzettend geweldig land trouwens. Het doet ook pijn te horen van al die rottigheid daar.
Australie staat zeker nog hoog op onze lijst om verder te verkennen, maar ja, tijd he...
De verhalen over Australie en Indonesie komen hopenlijk nog dit jaar...'t is behoorlijk wat werk, maar heel leuk om te doen.

Dank voor je reactie en tot ergens in cyberspace of ergens anders op deze wereld.

Wendy en Erik

Naam Arthur van Ancum
Datum 31-10-2002 23:09:59

Complimenten voor Ilse. Ik vind het een hele mooie website en..... heeellll erg origineel. Als je zoveel fantasie hebt moet je hier echt mee doorgaan!
Check de website nog even met wat andere browsers want de bovenste bruine balk wordt bij mij niet goed weergegeven. Is dan ook het enige wat ik kan vinden. Perfect.
Grt.
Arthur en Anja ) )

Naam Marco & Ira
Datum 31-10-2002 09:02:55

Hoi Wendy en Erik,
Wat een gave site zeg! Echt mooi vormgegeven. Dat zal een werk zijn geweest.
En dan al die verhalen. Vele uren leesplezier waar ik echt een paar keer voor moet gaan zitten. Heel tof.
Groetjes

Naam Ineke
Datum 29-10-2002 14:50:49

Hoi Ilse,

de site is echt prachtig geworden. Ziet er erg profi uit! Mooie kleuren! Alle moeite is dus niet voor niets geweest!
Groetjes,Ineke

Naam Daniël
Datum 25-10-2002 17:28:20

Ilse, wat een ontzettend mooie site is het geworden! Ik heb de reisverhalen nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker doen.
Ik heb de link al doorgegeven aan een collega van me die mee stond te kijken.
Groeten,
Daniël de Jager

Naam Remy
Datum 24-10-2002 19:49:55

Ziet er prachtig uit allemaal. Mooie basislayout die door de hele site goe gevolgd wordt. Mijn complimenten aan Ilse. Uiteraard heb ik de verhalen nog niet doorgelezen maar daar ga ik wel een keer voor zitten !
Veel succes met de site verder...

Naam Harm-Anton Kiefte
Datum 24-10-2002 10:34:32

Hè, hè..! Het website-ei is gelegd! Ik vind jullie website er echt profi uitzien zo op het eerste gezicht. Hulde aan Ilse! Een paar verhalen heb ik al gelezen. Erg leuk geschreven! Ik zal de website nog aan een nader onderzoek onderwerpen, dus wellicht kom ik nog met een paar 'tips & tricks'.
Groeten, Harm-Anton )

Naam Thomas
Datum 23-10-2002 23:53:29

Van harte gefeliciteerd met het resultaat van jullie (Eriks) noeste inspanningen. erg leuk gedaan, ik zal de site nog een paar keertjes moeten bezoeken om alles te bekijken.
Veel groetjes en tot binnenkort.
Was getekend, de wijnvriend aan huis.

tip: misschien kan Ilse de meldtekst van jullie telefoonbeantwoorder ook restylen.

Naam Jerry en Els
Datum 23-10-2002 22:18:43

Eric,

HET ZIET ER WERKELIJK TOPPIE UIT!!!!

Ook een super compliment voor Ilse!
Ach, commentaar leveren is altijd makkelijk. De beste stuurlui....

Voor degenen die niet zo reislustig zijn, is onze site misschien ook een cool idee.

Naam Marieke
Datum 23-10-2002 21:58:25

Mooi gemaakt joh! Ik heb net een paar verhalen gelezen, echt helemaal super! Ziet er ook hartstikke mooi uit allemaal!

Groetjes Marieke

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende